Bio- és gyógytermékek online diszkont áruháza

0 Termék

Termékek

Rólunk

A Reflex Kft. 1990-ben alakult, családi vállalkozás. Tevékenysége a betegségmegelőzésre és gyógyhatású termékek kereskedelmére irányul. Célul tűzte ki a természetes életmód terjesztését, a betegségek megelőzését és az otthoni egészségmegőrzést, valamint az utógondozást, rehabilitációs feladatokat. Termékeink kizárólag természetes anyagokból készülnek. Kozmetikumaink hatóanyaga gyógynövény kivonat (bioaktív), a reflex masszírozófa gyógyterméknek minősül.

Cégünk folyamatosan fejlődik, ezért 1998-ban megalapítottuk az Adamo-Trade Bt-t, melynek feladata export-import tevékenység és külföldi cégek magyarországi képviselete. Az Adamo-Ker Bt. a nem saját fejlesztésű termékek nagykereskedelmével, hazai és külföldi cégek képviseletével, termékeinek nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. Főbb partnereink gyógyszertári központok, nagy- és kiskereskedők melyek gyógyszer, gyógynövény, gyógy-kozmetikum és gyógyászati segédeszközök forgalmazásával foglalkoznak.

  • Legfontosabb termékeink: adamo gyógynövénykrémek, adamo tinktúrák, adamo lábápolók, adamo intenzív kozmetikumok, adamo-fitt gyógyteák, adamo mix gyógytea keverékek, adamo-med izzadásgátló zoknik, influ légfertőtlenítők, reflex masszírozófák.
  • A hazai termékeket kiemelten kezeljük!
  • A kategóriás minősített kozmetikai üzem, magasan képzett dolgozókkal, mikro- és makrobiológiai laborral bérmunkát vállal.
  • HACCP, ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer.
  • Keresünk engedéllyel rendelkező termékeket forgalmazás céljából! Vállaljuk továbbá engedéllyel nem rendelkező termékek, ötletek menedzselését, bevizsgálását, forgalmazását!